Maten på Butlers

Butlers matsal är en av Norrköpings mest populära restauranger för after work, shoppingbreak, innan konsert, innan bion, samt middag sju dagar i veckan.

Här blandas affärsmän med pensionärer, kompisgänget, familjer, turister och alla tänkbara kategorier av människor. Vår mångsidiga meny är uppbyggd för att alltid innehålla rätter som lockar våra gäster oberoende av preferenser, humör eller plånbok. Det är en meny med utgångspunk i det svenska och franska köket med betoning på tidlösa klassiker. Vi sätter en ära i att värna om svensk traditionell husmanskost och att följa säsongens utbud av råvaror. Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt hitta lokalt producerade råvaror. Vårt kött hängmörar vi själva i ca 30 dagar för att få den kvalitet vi eftersträvar.

Välkommen till bords / Köksmästare Joakim Månsson med personal.

Meny (pdf)

Menyförslag för större sällskap (pdf)

Dessert (pdf)

Barnmeny (pdf)