Star Wine ListHome

Butlers är rekommenderade av Star Wine List som guidar till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna, läs mer på starwinelist.com

Vin & Dryck

Vin har länge haft en framträdande roll på Butlers, och vi stoltserar med vad vi anser en av stadens bredaste och mest dynamiska vinlistor. Fokus ligger på viner från de klassiska områdena. Frankrike är väl representerat som den bistro vi är, med härligheter från Bordeaux, Bourgogne, Rhône & självklart Champagne. Även nya världen med Australien & USA har fått mer och mer spelrum i vinlistan. Vår ambition i matsalen är att erbjuda en avslappnad men kunnig vinservice, där alla som önskar ska få möjlighet att rådfråga våra sommelierer om sitt vinval.

Winebar

Butlers är en naturlig och intim mötesplats för dig som bara vill dricka ett gott glas vin eller testa på något mer extravagant. Från vår winebar serveras alltid 30 olika viner på glas. Varje månad hittar exklusiva viner som vi erbjudar på glas tack vare Coravin, Dessa viner hittar ni på vår svarta tavla i baren. Välkomna in för att botanisera dig i vinets värld. Självklart har ni även ett brett sortiment av öl, cocktails & avec. Kanske östergötlands bästa utbud av Calvados hittar ni även på Butlers.